Kontorvask Oslo

Kontorvask i Oslo for bedrifter og firmaer. Vi vasker store og små kontor, forretninger og butikklokaler i Oslo og omegn.

Christiania Renhold Oslo er et profesjonelt renholdsfirma med lang erfaring innen kontor- og bedriftsrenhold. Vi vasker alt fra kontorlokaler, butikker, barnehager, utsalgssteder og kjøpesentre. Rene lokaler skaper trivsel på arbeidsplassen og bidrar til et friskere og sunnere innemiljø og ansatte og kolleger.

Ønsker du daglig renhold utført av kompetente renholdere gleder vi oss til å høre fra deg! For å booke en helt uforpliktende befaring kan du bruke kontaktskjema på våre nettsider eller ringe oss direkte på 98774073.

Kontorvask i Oslo og omegn

En ren arbeidsplass er viktig for trivselen og helsen til ansatte og medarbeidere. Christiania Renhold Oslo har lang erfaring på kontorvask og daglig renhold for bedrifter i Oslo og omegn. Vi vet hva som må til for å holde arbeidsplassen fresh og ren.

Hva gjør vi ved en kontorvask

En kontorvask gjennom oss i Christiania Renhold Oslo er en fleksibel løsning for deres bedrift. Sammen med kunde går vi gjennom og lager en renholdsplan for hva dere ønsker at vi skal gjøre og hvor ofte, enten daglig, ukentlig eller månedlig. Under kan du se en liste på hvilken renholdstjenester vi tilbyr ved kontorvask i Oslo. Har bedriften andre behov og ønsker er vi fleksible.

  • Støv tørking
  • Støvsuging
  • Søppeltømming og avfallshåndtering
  • Vindusvask
  • Gulvvask
  • Vanning av planter

Kontorrenhold i Oslo og Viken

Vi påtar oss bedriftsrenhold i hele Oslo Kommune og Viken. I tillegg kan vi også tilby profesjonell flyttehjelp hvis bedriften skal flytte til nye lokaler. Sammen med dyktige og erfarne samarbeidspartnere innen kontorflytting kan vi bistå med alt fra å flytte kontorlokaler, kontoravvikling og tilbake stilling av deres gamle kontorlokaler. 

Ta kontakt med oss for en helt uforpliktende befaring der vi en renholdsleder vil gå gjennom deres behov og utarbeide et pristilbud basert på deres ønsker.

Kontorvask Oslo

[select-faq faq_id=’218′][select-faq faq_id=’219′][select-faq faq_id=’220′][select-faq faq_id=’221′][select-faq faq_id=’222′][select-faq faq_id=’223′][select-faq faq_id=’224′]

Ring oss