Kontorvask Oslo

Kontorvask i Oslo for bedrifter og firmaer. Vi vasker store og små kontor, forretninger og butikklokaler i Oslo og omegn.

Christiania Renhold Oslo er et profesjonelt renholdsfirma med lang erfaring innen kontor- og bedriftsrenhold. Vi vasker alt fra kontorlokaler, butikker, barnehager, utsalgssteder og kjøpesentre. Rene lokaler skaper trivsel på arbeidsplassen og bidrar til et friskere og sunnere innemiljø og ansatte og kolleger.

Ønsker du daglig renhold utført av kompetente renholdere gleder vi oss til å høre fra deg! For å booke en helt uforpliktende befaring kan du bruke kontaktskjema på våre nettsider eller ringe oss direkte på 98774073.

Kontorvask i Oslo og omegn

En ren arbeidsplass er viktig for trivselen og helsen til ansatte og medarbeidere. Christiania Renhold Oslo har lang erfaring på kontorvask og daglig renhold for bedrifter i Oslo og omegn. Vi vet hva som må til for å holde arbeidsplassen fresh og ren.

Hva gjør vi ved en kontorvask

En kontorvask gjennom oss i Christiania Renhold Oslo er en fleksibel løsning for deres bedrift. Sammen med kunde går vi gjennom og lager en renholdsplan for hva dere ønsker at vi skal gjøre og hvor ofte, enten daglig, ukentlig eller månedlig. Under kan du se en liste på hvilken renholdstjenester vi tilbyr ved kontorvask i Oslo. Har bedriften andre behov og ønsker er vi fleksible.

  • Støv tørking
  • Støvsuging
  • Søppeltømming og avfallshåndtering
  • Vindusvask
  • Gulvvask
  • Vanning av planter

Kontorrenhold i Oslo og Viken

Vi påtar oss bedriftsrenhold i hele Oslo Kommune og Viken. I tillegg kan vi også tilby profesjonell flyttehjelp hvis bedriften skal flytte til nye lokaler. Sammen med dyktige og erfarne samarbeidspartnere innen kontorflytting kan vi bistå med alt fra å flytte kontorlokaler, kontoravvikling og tilbake stilling av deres gamle kontorlokaler. 

Ta kontakt med oss for en helt uforpliktende befaring der vi en renholdsleder vil gå gjennom deres behov og utarbeide et pristilbud basert på deres ønsker.

Kontorvask Oslo

Svar på dette er gjengitt over og pris på flyttevask er avhengig av boligens størrelse og om det er behov for tilleggstjenester som for eksempel rengjøring av hvitevarer. Ved større oppdrag eller faste avtale kan vi også skreddersy egne priser tilpasset omfanget av jobben.

Load More

Nei, i utgangspunktet er flyttevask ditt ansvar. Men du kan diskutere dette med kjøper og få en avtale skriftlig dersom dere blir enig om at kjøper skal ta flyttevasken. I noen tilfeller, der man selger et oppusningsobjekt som skal rives før renovering holder det fint med en grovvask av boligen.

Load More

Loven om flyttevask er for mange noe forvirrende og vanskelig å forstå. I avhendingsloven § 2-2 står det: «Når kjøparen overtek bruken av eigedomen, skal romma vere rydda og reingjorte. Eigedomen skal også elles vere rydda». Det er ikke noe mer konkret enn dette og dessverre oppstår det som følge av dette, uenigheter mellom selger og kjøper. Alle har ikke samme krav og forståelse for hva som er godt nok. Med Christiania Renhold Oslo får du full fornøydgaranti slik at ny kjøper også har mulighet til å godkjenne vårt arbeid. Fornøydgarantien er gyldig i 24 timer  fra vi har vasket og opphører ellers hvis ingen påpak er meldt etter overtagelses forretning.

Load More

Tiden vi bruker på en flyttevask er avhengig av flere ting. Det er vanskelig å anslå en ca. Tid da det kan variere fra bolig til bolig, hvordan den er innredet og hvor godt den er vedlikeholdt. Ved oppmøte og etter en gjennomgang kan vi anslå et bedre estimat på hvor lang tid det tar.

Load More

Nei, vi utfører oppdrag i hele Østlandsområdet. Vi kan også hjelpe deg med flyttevask i Bærum, Sandvika, Ski, Langhus, Lørenskog, Skedsmo m.m.

Load More

Ja, det er mulig å bestille flyttevask lørdag eller søndag, etter nærmere avtale.

Load More

Ja, vi har med oss nødvendig utstyr til en profesjonell og effektiv flyttevask. Er det noen spesielle behov til utstyr, som for eksempel en ekstra stige der det er høyt under taket, må det informeres om dette på forhånd.

Load More

Ring oss