Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo | Etter en flytting er det mange som gleder seg å komme inn til ny bolig, og man mister litt fokuset for det siste som gjenstår før en overtagelse. Christiania Renhold har lang erfaring innen flyttevask for private og bedrifter.

 

Flyttevask Oslo

Mange finner flytteprosessen som tidkrevende. Bruk gjerne tiden din på din nye bolig og overlat flyttevasken til oss. Vi sørger for at du kan overlevere din gamle bolig skinnende ren.

Christiania Renhold Oslo påtar oss renholdstjenester i  Oslo i forbindelse med utflytting av private bolig, kontorvask for bedrifter etter rengjøring av butikklokaler. Vi er opptatt av å forenkle hverdagen til våre kunder og leverer profesjonalitet, god kundebehandling og høy kvalitet på våre tjenester. Tips før du bestiller flyttevask:

 • Boligen må være tømt for og innbo
 • Informer hvis det har vært røyket inne
 • Informer om evt. dyrehold
 • Har boligen hvitevarer som skal vaskes
 • Er det høyt under taket

Christiania Renhold Oslo har en fornøyd- og kvalitets garanti.

Rengjøring av alle vinduer

Rengjøringen vil foregå fra innsiden av boligen.

Rengjøring av vegg og tak

Flekkfjerner (om mulig), tørr mopp av  vegger og tak.

Rengjøring av bad/wc

Rengjøring av alle fliser, wc, dusj/badekar, servant og skap.

Rengjøring av gulv

Alle flater vaskes. Tepper og lignende støvsuges.

Rengjøring av kjøkken

Alle kjøkkenskap vaskes på inn- og utsiden, oppvaskmaskin/komfyr/kjøleskap som ikke er integrert dras fram og vaskes bak.

Rengjøring av garderobeskap

Alle skap vaskes grundig inn- og utvendig.

Flyttevask med fornøydgaranti

Når vi utfører flyttevask i Oslo gjør vi det med markedets beste fornøydgaranti. Det betyr at du skal være fornøyd og det er viktig for oss at kundene sitter igjen med en god kundeopplevelse. Vår fornøydgaranti er din trygghet og vår sikkerhet for kvalitet av et godt og profesjonelt utført arbeid.

Flyttevask Oslo priser

Vi har konkurransedyktige priser på flyttevask og opererer hovedsakelig med priser basert på boligens størrelse. Ønsker du en fastpris på flyttevask kan vi selvsagt ordne det også. For å kunne gi deg en så konkret pris som mulig er det fint om du informerer om følgende når du bestiller:

 • Hvor stor er boligen som skal vaskes, i kvadratmeter
 • Er alt over et plan eller er det et hus med flere etasjer
 • Har det vært utført normal vedlikehold og rengjøring av boligen
 • Har det vært røyket innendørs
 • Er det høyt under taket
 • Har det vært dyrehold innendørs

Bolig skal være tømt for møbler og annet innbo. Ønsker dere rengjøring av f.eks hvitevarer, persienner, peis, balkonger og terrasse eller eksterne boder/garasje må vi ha informasjon om dette.

Svar på dette er gjengitt over og pris på flyttevask er avhengig av boligens størrelse og om det er behov for tilleggstjenester som for eksempel rengjøring av hvitevarer. Ved større oppdrag eller faste avtale kan vi også skreddersy egne priser tilpasset omfanget av jobben.

Load More

Nei, i utgangspunktet er flyttevask ditt ansvar. Men du kan diskutere dette med kjøper og få en avtale skriftlig dersom dere blir enig om at kjøper skal ta flyttevasken. I noen tilfeller, der man selger et oppusningsobjekt som skal rives før renovering holder det fint med en grovvask av boligen.

Load More

Loven om flyttevask er for mange noe forvirrende og vanskelig å forstå. I avhendingsloven § 2-2 står det: «Når kjøparen overtek bruken av eigedomen, skal romma vere rydda og reingjorte. Eigedomen skal også elles vere rydda». Det er ikke noe mer konkret enn dette og dessverre oppstår det som følge av dette, uenigheter mellom selger og kjøper. Alle har ikke samme krav og forståelse for hva som er godt nok. Med Christiania Renhold Oslo får du full fornøydgaranti slik at ny kjøper også har mulighet til å godkjenne vårt arbeid. Fornøydgarantien er gyldig i 24 timer  fra vi har vasket og opphører ellers hvis ingen påpak er meldt etter overtagelses forretning.

Load More

Tiden vi bruker på en flyttevask er avhengig av flere ting. Det er vanskelig å anslå en ca. Tid da det kan variere fra bolig til bolig, hvordan den er innredet og hvor godt den er vedlikeholdt. Ved oppmøte og etter en gjennomgang kan vi anslå et bedre estimat på hvor lang tid det tar.

Load More

Nei, vi utfører oppdrag i hele Østlandsområdet. Vi kan også hjelpe deg med flyttevask i Bærum, Sandvika, Ski, Langhus, Lørenskog, Skedsmo m.m.

Load More

Ja, det er mulig å bestille flyttevask lørdag eller søndag, etter nærmere avtale.

Load More

Ja, vi har med oss nødvendig utstyr til en profesjonell og effektiv flyttevask. Er det noen spesielle behov til utstyr, som for eksempel en ekstra stige der det er høyt under taket, må det informeres om dette på forhånd.

Load More

Flyttevask Oslo

Christiania Renhold Oslo utfører renholdstjenester for det private og proffmarkedet i Oslo og omegn. Vi kan også skreddersy renholdsløsninger til din bedrift, borettslag eller kontorvask. Gratis og helt uforpliktende befaring der vi sammen kan se på ulike løsninger.

I tillegg til flyttevask utfører vi også profesjonelle renholdstjenester for borettslag, sameier, butikklokaler, kjøpesentre, entreprenører og offentlige foretak i Oslo og Viken området. Kontakt oss for en hyggelig prat! Vi stiller gjerne på en uforpliktende befaring.

Christiania Renhold Oslo
Ole Brumms vei 8, 0979 Oslo
Telefon: 98 77 40 73

Ring oss