Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo | Etter en flytting er det mange som gleder seg å komme inn til ny bolig, og man mister litt fokuset for det siste som gjenstår før en overtagelse. Christiania Renhold har lang erfaring innen flyttevask for private og bedrifter.

 

Flyttevask Oslo

Mange finner flytteprosessen som tidkrevende. Bruk gjerne tiden din på din nye bolig og overlat flyttevasken til oss. Vi sørger for at du kan overlevere din gamle bolig skinnende ren.

Christiania Renhold Oslo påtar oss renholdstjenester i  Oslo i forbindelse med utflytting av private bolig, kontorvask for bedrifter etter rengjøring av butikklokaler. Vi er opptatt av å forenkle hverdagen til våre kunder og leverer profesjonalitet, god kundebehandling og høy kvalitet på våre tjenester. Tips før du bestiller flyttevask:

 • Boligen må være tømt for og innbo
 • Informer hvis det har vært røyket inne
 • Informer om evt. dyrehold
 • Har boligen hvitevarer som skal vaskes
 • Er det høyt under taket

Christiania Renhold Oslo har en fornøyd- og kvalitets garanti.

Rengjøring av alle vinduer

Rengjøringen vil foregå fra innsiden av boligen.

Rengjøring av vegg og tak

Flekkfjerner (om mulig), tørr mopp av  vegger og tak.

Rengjøring av bad/wc

Rengjøring av alle fliser, wc, dusj/badekar, servant og skap.

Rengjøring av gulv

Alle flater vaskes. Tepper og lignende støvsuges.

Rengjøring av kjøkken

Alle kjøkkenskap vaskes på inn- og utsiden, oppvaskmaskin/komfyr/kjøleskap som ikke er integrert dras fram og vaskes bak.

Rengjøring av garderobeskap

Alle skap vaskes grundig inn- og utvendig.

Flyttevask med fornøydgaranti

Når vi utfører flyttevask i Oslo gjør vi det med markedets beste fornøydgaranti. Det betyr at du skal være fornøyd og det er viktig for oss at kundene sitter igjen med en god kundeopplevelse. Vår fornøydgaranti er din trygghet og vår sikkerhet for kvalitet av et godt og profesjonelt utført arbeid.

Flyttevask Oslo priser

Vi har konkurransedyktige priser på flyttevask og opererer hovedsakelig med priser basert på boligens størrelse. Ønsker du en fastpris på flyttevask kan vi selvsagt ordne det også. For å kunne gi deg en så konkret pris som mulig er det fint om du informerer om følgende når du bestiller:

 • Hvor stor er boligen som skal vaskes, i kvadratmeter
 • Er alt over et plan eller er det et hus med flere etasjer
 • Har det vært utført normal vedlikehold og rengjøring av boligen
 • Har det vært røyket innendørs
 • Er det høyt under taket
 • Har det vært dyrehold innendørs

Bolig skal være tømt for møbler og annet innbo. Ønsker dere rengjøring av f.eks hvitevarer, persienner, peis, balkonger og terrasse eller eksterne boder/garasje må vi ha informasjon om dette.

[select-faq faq_id=’218′][select-faq faq_id=’219′][select-faq faq_id=’220′][select-faq faq_id=’221′][select-faq faq_id=’222′][select-faq faq_id=’223′][select-faq faq_id=’224′]

Flyttevask Oslo

Christiania Renhold Oslo utfører renholdstjenester for det private og proffmarkedet i Oslo og omegn. Vi kan også skreddersy renholdsløsninger til din bedrift, borettslag eller kontorvask. Gratis og helt uforpliktende befaring der vi sammen kan se på ulike løsninger.

I tillegg til flyttevask utfører vi også profesjonelle renholdstjenester for borettslag, sameier, butikklokaler, kjøpesentre, entreprenører og offentlige foretak i Oslo og Viken området. Kontakt oss for en hyggelig prat! Vi stiller gjerne på en uforpliktende befaring.

Christiania Renhold Oslo
Ole Brumms vei 8, 0979 Oslo
Telefon: 98 77 40 73

Ring oss