Flyttevask med fornøydgaranti

Etter en flytting er det mange som gleder seg å komme inn til ny bolig, og man mister litt fokuset for det siste som gjenstår før en overtagelse. Christiania Renhold har lang erfaring innen flyttevask for private og bedrifter.

 

Når man skal flytte er det mye å tenke på. Man skal få alt klart i ny leilighet, i tillegg til at man må forberede den gamle leiligheten til overlevering. Kanskje velger du å benytte et flyttebyrå for å slippe å kalle inn venner og kjente til flyttingen og få flyttet alt over til nytt sted så knirkefritt som mulig, men ikke alle tenker på at man også kan få hjelp til flyttevasken. Mange utleiere eller kjøpere er ganske nøye med at leiligheten er skikkelig rengjort når den overleveres, og er den ikke det, kan man enten få ekstrakostnad ved at mottaker av leiligheten bestiller rengjøring på din regning, eller man kan regne med å måtte vaske om igjen til jobben er godkjent.

Flyttevask med fornøydgaranti

Denne problemstillingen slipper man å forholde seg til hvis man benytter seg av flyttevask Oslo med fornøydgaranti. Ved hjelp av denne typen tjeneste, så stiller vaskebyrået med garanti om at leiligheten er akseptabelt rengjort, og må dermed stille opp om noe ikke er tilfredsstillende. Denne typen tjeneste kan man ofte bestille av samme firma som man benytter som flyttebyrå, eller man kan velge et vaskebyrå til å utføre det.

Overlat ansvaret til rengjøringsbyrå

Ved å overlate ansvaret for flyttevasken til et rengjøringsbyrå, så slipper du at du får beskjed i etterkant om at jobben ikke var utført bra nok og at du må vaske igjen eller betale for eksternt vaskebyrå bestilt av mottaker. Ved å overlate dette ansvaret til andre, kan du selv konsentrere deg om selve flytteprosessen i stedet for å også bekymre deg for vaskingen. Når man skal flytte til ny bolig ser man frem til å kunne komme på plass der i stedet for å bruke unødvendig tid på å vaske den gamle boligen. Jo mindre man trenger å bekymre seg for selv, jo mer kan man få tid til å glede seg over boligen man flytter inn i.

Christiania Renhold Oslo utfører alt av renholdstjenester for private og bedrifter. Vi holder til i Oslo Kommune og påtar oss oppdrag i hele Østlandsområdet.

Flyttevask med fornøydgaranti

[select-faq faq_id=’218′][select-faq faq_id=’219′][select-faq faq_id=’220′][select-faq faq_id=’221′][select-faq faq_id=’222′][select-faq faq_id=’223′][select-faq faq_id=’224′]

Ring oss