Flyttevask Lillestrøm

Å flytte til et nytt hjem er et spennende og viktig skritt i livet. Sørg derfor for at du liker øyeblikket til det fulle, og la oss gjøre rengjøringen. Christiania Renhold har lang erfaring innen flyttevask for private og bedrifter.

Når man skal flytte er det mye å tenke på. Man skal få alt klart i ny leilighet, i tillegg til at man må forberede den gamle leiligheten til overlevering. Kanskje velger du å benytte et flyttebyrå for å slippe å kalle inn venner og kjente til flyttingen og få flyttet alt over til nytt sted så knirkefritt som mulig, men ikke alle tenker på at man også kan få hjelp til flyttevasken. Mange utleiere eller kjøpere er ganske nøye med at leiligheten er skikkelig rengjort når den overleveres, og er den ikke det, kan man enten få ekstrakostnad ved at mottaker av leiligheten bestiller rengjøring på din regning, eller man kan regne med å måtte vaske om igjen til jobben er godkjent.

Flyttevask Lillestrøm

Når du pakker ut bokser og fyller bokhyller og møbler i ditt nye hjem. Tar vi oss av rengjøringen i ditt tidligere hjem. Rask, profesjonell og alltid til å stole på. Alle vask som Christiania renhold Oslo utfører følger fornøydgarantien med. Du som kunde kan innen 24 timer etter vasken si ifra dersom det skulle være noe og vi kommer for å rette opp dette helt uten noen ekstra kostnader.
Vi stiller høye krav til alle deler av arbeidet. Våre rengjøringsmaterialer er valgt med stor omhu og lang erfaring. Vi integrerer rengjøringsmetoder, miljøtenkning og materialer i vår måte å jobbe på.

Overlat ansvaret til rengjøringsbyrå.

Ved å overlate ansvaret for flyttevasken til et rengjøringsbyrå, så slipper du at du får beskjed i etterkant om at jobben ikke var utført bra nok og at du må vaske igjen eller betale for eksternt vaskebyrå bestilt av mottaker. Ved å overlate dette ansvaret til andre, kan du selv konsentrere deg om selve flytteprosessen i stedet for å også bekymre deg for vaskingen. Når man skal flytte til ny bolig ser man frem til å kunne komme på plass der i stedet for å bruke unødvendig tid på å vaske den gamle boligen. Jo mindre man trenger å bekymre seg for selv, jo mer kan man få tid til å glede seg over boligen man flytter inn i.

Christiania Renhold Oslo utfører alt av renholdstjenester for private og bedrifter. Vi påtar oss jobber i Oslo Kommune, Viken og hele Østfoldområde.

Flyttevask med fornøydgaranti

Svar på dette er gjengitt over og pris på flyttevask er avhengig av boligens størrelse og om det er behov for tilleggstjenester som for eksempel rengjøring av hvitevarer. Ved større oppdrag eller faste avtale kan vi også skreddersy egne priser tilpasset omfanget av jobben.

Load More

Nei, i utgangspunktet er flyttevask ditt ansvar. Men du kan diskutere dette med kjøper og få en avtale skriftlig dersom dere blir enig om at kjøper skal ta flyttevasken. I noen tilfeller, der man selger et oppusningsobjekt som skal rives før renovering holder det fint med en grovvask av boligen.

Load More

Loven om flyttevask er for mange noe forvirrende og vanskelig å forstå. I avhendingsloven § 2-2 står det: «Når kjøparen overtek bruken av eigedomen, skal romma vere rydda og reingjorte. Eigedomen skal også elles vere rydda». Det er ikke noe mer konkret enn dette og dessverre oppstår det som følge av dette, uenigheter mellom selger og kjøper. Alle har ikke samme krav og forståelse for hva som er godt nok. Med Christiania Renhold Oslo får du full fornøydgaranti slik at ny kjøper også har mulighet til å godkjenne vårt arbeid. Fornøydgarantien er gyldig i 24 timer  fra vi har vasket og opphører ellers hvis ingen påpak er meldt etter overtagelses forretning.

Load More

Tiden vi bruker på en flyttevask er avhengig av flere ting. Det er vanskelig å anslå en ca. Tid da det kan variere fra bolig til bolig, hvordan den er innredet og hvor godt den er vedlikeholdt. Ved oppmøte og etter en gjennomgang kan vi anslå et bedre estimat på hvor lang tid det tar.

Load More

Nei, vi utfører oppdrag i hele Østlandsområdet. Vi kan også hjelpe deg med flyttevask i Bærum, Sandvika, Ski, Langhus, Lørenskog, Skedsmo m.m.

Load More

Ja, det er mulig å bestille flyttevask lørdag eller søndag, etter nærmere avtale.

Load More

Ja, vi har med oss nødvendig utstyr til en profesjonell og effektiv flyttevask. Er det noen spesielle behov til utstyr, som for eksempel en ekstra stige der det er høyt under taket, må det informeres om dette på forhånd.

Load More

Ring oss