Flyttevask i Bærum

Flyttevask med garanti

Christiania Renhold Oslo utfører flyttevask av bolig, leiligheter og kontorlokaler. Vår fornøydgaranti og inspeksjon etter utført renhold sikrer at utleier og boligkjøper blir fornøyd med resultatet.

Flyttevask i Bærum

Flyttevask med garanti. Vi rydder og vasker din bolig etter flytting!

Rengjøringen av boligen man flytter fra er en av de vanligste årsakene til uenighet og tvister mellom utleier og leietaker. Ofte står det også flere tusen kroner på spill da utleier holder igjen depositum. Grunnen er at husleieloven ikke beskriver detaljert hva som kreves under en flyttevask og man tolker dette ulikt.

”Ryddet og rengjort” er kravet til boligen du skal levere fra deg. Dette kan som nevnt tolkes på flere måter og selv om de fleste av oss klarer å «gjøre rent» overlater man flyttevasken til profesjonelle aktører.

Fornøydgaranti på flyttevask i Bærum

Christiania Renhold Oslo vet hva som kreves for at utleier eller ny kjøper skal bli fornøyd. Vi utfører flyttevask i Bærum og tilbyr også tilleggstjenester som visningsvask og rydding av avfall dersom man ønsker hjelp til dette.

Vår fornøydgaranti og inspeksjon etter utført renhold sikrer at utleier eller ny boligkjøper blir fornøyd med resultatet. Ved eventuelle klager er det vårt ansvar å komme tilbake for å rette opp de mangler som er påpekt.
I overgangen under et boligskifte er det mye som skal på plass, med å planlegge flyttehjelp og det å overlate nedvask av boligen blir vanlig for folk flest. Man har enten ikke tid og ork til å gjøre dette selv eller man ønsker å bruke kreftene og energien for å komme på plass i ny bolig.

Hva koster flyttevask i Bærum

Kostnaden avhenger av størrelse på boligen (antall kvm), hvilken standard boligen er i og selvsagt tiden det tar å rengjøre. For å få et omtrentlig bilde av kostnaden kan du sende oss en uforpliktende forespørsel slik at vi kan gi deg en korrekt pris.
Når du tar kontakt med oss er det fint om du kan opplyse så mange detaljer som mulig da det vil gjøre prissettingen mer presis i forhold til hvilke tjenester du ønsker.

  • Kvadratmeter på boligen
  • Om det har vært røyket eller holdt husdyr inne
  • Er det behov for tepperens
  • Er det høyt under taket (over 2.50m regnes som høyt)
  • Er ikke alle hvitevarer flyttet
  • Finnes det store eller innglasset balkong
  • Andre potensielle ting som er spesielt for deres bolig

SPØRSMÅL OG SVAR

Ja, så langt som mulig. Vi forstår selvfølgelig at enkelte ting av ulike grunner må være igjen i boligen men dette må informeres om på forhånd. Som utgangspunkt regner vi med at boligen er helt tømt for møbler og innbo når renholdspersonellet kommer.

Nei, det trenger du ikke. Christiania Renhold Oslo står for alt av renholdsutstyr og rengjøringsmidler.

Eksakt tidsvarighet varierer selvfølgelig med størrelsen på objektet. Et ca. tidspunkt kan vi likevel gi når renholdspersonellet kommer og har oversikt.

Ta kontakt med oss for andre spørsmål eller bestilling av flyttevask.

Christiania Renhold Oslo – Ole Brumms vei 8, 0979 Oslo – Tlf. 98 77 40 73

Ring oss